Author Topic: Banner  (Read 2680 times)

JimInSanDiego

  • Gentle Breeze
  • **
  • Posts: 10
    • KCASANDI42
  • Station Details: Wireless VP2 running on an original iMac Core Duo. The iMac is running Leopard Server.
Banner
« on: April 14, 2012, 08:33:02 PM »
Ok, it has been a long time and I forgot.  How do I get my banner to display in my postings?

Randall75

  • Storm
  • *****
  • Posts: 1237
  • CWOP-CW6734 WeatherUnderground-KOHNEWAR6
    • CW6734
    • KOHNEWAR6
    • Randy's Weather On The Hill
  • Station Details: Davis Vantage Pro 2 Plus.iMac i5 OS High Sierra 10.13.6 8GB Ram, WeatherCat 3,Logitech 9000 Pro Web Cam
Re: Banner
« Reply #1 on: April 14, 2012, 10:03:15 PM »
Hi Jim
go to profile then forum profile then signature select insert image put you web site address to where you upload your WeatherCatBanner  (web addess/weathercatbanner) save it in your profile

example:[image]web address/WeatherCatBanner.jpg or png [/image]
             [image]=img

JimInSanDiego

  • Gentle Breeze
  • **
  • Posts: 10
    • KCASANDI42
  • Station Details: Wireless VP2 running on an original iMac Core Duo. The iMac is running Leopard Server.
Re: Banner
« Reply #2 on: April 15, 2012, 04:52:26 AM »
Hi Jim
go to profile then forum profile then signature select insert image put you web site address to where you upload your WeatherCatBanner  (web addess/weathercatbanner) save it in your profile

example:[image]web address/WeatherCatBanner.jpg or png [/image]
             [image]=img

Ok I think I followed your directions and only the text of the image tag shows up, no graphic.  I checked and the graphic is being generated.  What am I mission here?  I feel so silly since I have done this before, lol.

WCDev

  • WeatherCat Developer
  • Administrator
  • Storm
  • *****
  • Posts: 2809
    • CW9739
    • ISCOTLAN25
    • Trixology
  • Station Details: Main Station: Vantage Pro-2, 24hr fars, solar, soil/leaf station, extra temp stations, no U.V. WeatherLink IP.
Re: Banner
« Reply #3 on: April 15, 2012, 10:26:07 AM »
Hi Jim,
Here's mine:

Code: [Select]
[url=http://www.trixology.com/][img]http://www.trixology.com/live_weather/custom/WeatherCatBanner.gif[/img][/url]


Hope that helps,
Stu.

David Lewis

  • Gentle Breeze
  • **
  • Posts: 19
    • ISUFFOLK49
    • Playford Weather
  • Station Details: iMac 2.8 GHz. 8 GB. OS X Lion 10.7.3. Davis Vantage Vue
Re: Banner
« Reply #4 on: April 15, 2012, 10:59:29 AM »
Hi Jim

I spent yesterday afternoon trying to remember how to do this. Finally figured it out.
The 'img' command puts your banner in the signature strip
The 'url' command is needed to link your banner to your website


So this would be your code:

Code: [Select]
[url=www.buleep.com/][img]http://www.buleep.com/weather/WeatherCatBanner.jpg /img][/url]


simply cut and paste this into the signature box in the 'modify profile' area of this forum.

DAvid

Jace

  • Storm
  • *****
  • Posts: 811
    • DW9675
    • ISuffolk62
    • Yoxford weather site.
  • Station Details: Davis Vantage Pro2, with Mac USB Data Logger. 2.4 GHz Intel Core 2 Duo MacBook, with 8 GB 1033 MHz DDR3 Memory, running Mac OSX Version 10.10.1 (Yosimite).
Re: Banner
« Reply #5 on: April 15, 2012, 11:33:26 AM »
Hi All

Many thanks Gentlemen , this was one of the many things I hadn't worked out how to do,  [banghead]  but got it working now  [tup]


JC

Steve

  • Global Moderator
  • Storm
  • *****
  • Posts: 1320
    • DW8454
    • KOHAVON11
    • Avon Weather
  • Station Details: Davis Wireless VP2 Plus w/24 hr FARS, Leaf & Soil Station, 2017 27" iMac 3.8 GHz i5, 40GB RAM, Mac OS 10.14, WeatherCat 3
Re: Banner
« Reply #6 on: April 15, 2012, 03:57:56 PM »
What am I mission here?

Change the word IMAGE at both ends of the text string to IMG. That'll fix it.
Steve
Steve - Avon, Ohio, USA


CWOP: DW8454 • WU: KOHAVON11 • AWEKAS • CoCoRaHS • Skywarn •  UK Met Office
MWWN •PWSweather • WeatherBug • WeatherCloud • Twitter • Facebook

JimInSanDiego

  • Gentle Breeze
  • **
  • Posts: 10
    • KCASANDI42
  • Station Details: Wireless VP2 running on an original iMac Core Duo. The iMac is running Leopard Server.
Re: Banner
« Reply #7 on: April 16, 2012, 11:15:20 PM »
Thanks for all your help.  Once I added a missing [ to the close image tag, it worked.   [cheer]    Stu, this should be included in the manual for those of us who do it once every year and a half, lol.   [lol2]